סחרחורות ובלבול בראש

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

15/02/2018 | 18:02 | מאת: מימי

שלום בערך שנתיים יש לי בלבול בראש כל הזמן ואני מרגישה שאני לא יציבה וכבר הלכתי לנירולוג והוא אמר לי שאין לי כלום אבל עדיין כל הזמן אני מרגישה את זה ואני ממש מתוסכלת ונפחדת ואני לא יודעת לאן ללכת האם אתה יכול להציע לי משהו טוב שבאמת יעזור לי?

26/02/2018 | 11:55 | מאת: ד"ר בן דוד יעקב

שלום רב מומלץ בצוע בדיקות דם מקיפות כולל ויטמין B12' חומצה פולית ותפקודי בלוטת התריס. אם הכל תקין ונוירולוגיה תקינה, כדאי לברר גם בכוון של מתח נפשי שאחת מצורות התבטאותו הגופנית יכולה להיות כפי שאת חשה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)