סחרחורת ולחץ בראש -מנייר?

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

30/12/2017 | 00:10 | מאת: שי

שלום רב בן 27 שוקל כ160 קילו סובל כבר 5 שנים מסחרחורת מהסוג של חוסר יציבות תחושת לחץ בראש קושי לפתוח עיניים בחילות וטינטון. יש לי טינטון שמתחזק בלילה או במקומות שקטים ולעיתים אוזן ימין נסתמת . האם אילו סיפטומים של מחלת מנייר? האם חרדה יכולה לגרום לכאלה דברים? אני מאוד חרד וחושש . חוויתי בעבר 2 התקפי ורטיגו של כדקה כל אחד. ביצעתי פעמיים mri מוח ב5 שנים אחרונות ויצא תקין . נבדקתי גופנית אצל נוירולוגית . מאובחן כסובל מדכאון וחרדה ושותה כבר 5 שנים כדורי SSRI שנתיים ציפרלקס ו3 שנים סרוקסט 40 מג. אני ממש חסר אונים מהתחושות האלה שרק מגדילות את החרדה .

01/01/2018 | 21:32 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום שי לא כתבת מה תוצאות בדיקת השמיעה שלך . כדאי לעבור גם בדיקות מעבדתיות כולל מערכת החיסון ותפקודי בלוטת התריס. אני זקוק ליותר פרטים בריאותיים שלך כדי שאוכל לתת תשובה יותר מדויקת בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)