טנטון פתאומי וסחרחורת

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

28/10/2017 | 22:41 | מאת: מליסה

שלום רב אמשח לעצה/תשובה או כל יעוץ כי ממש מיואשת וכבר בדיכאון מזה.. הכל התחיל מזה שלפני 3 שבועות נחתתי לאחר טיול נחיתה וטיסה הייתה קשה היה לחץ אדיר כאב ראש ואוזניים כאבו לכולם הטייס פשוט נחת מהר מידי והוריד גובה היה סיוט . לאחר יום הופיעה אטימות באוזניים ניבדקתי אצל כמה רופאים וכולם טענט שזה מטיסה והכל יעבור לבד. חשוב לציין שהייתי טיפונת מנוזלת.. מחלות כרוניות סינוסיטיס(אלרגיות)2 ניתוחים בעבר(פוליםים ומחיצה) עשיתי בדיקת שמיעה יצאה תקינה עשיתי ct ראש יצא תקיו פרט לפתיחות רירית בסינוס מקסלארי שמאל . מטופלת באוגמנטין 875.. האף נושם מצויין.. אין שום ממצא באוזניים.. הייתה רק הרגשת מלאות ולחץ באוזניים ושמעתי את הקול שלי. לפני כשבוע האוזניים השתחררו והופיעה צליל חזק באוזן שמאל שמקרין לימין..ללא הפסקה סבל נוראי שעושה הרגשת סחרחורת ולחץ בראש קדמי..בראש אחורי מידי פעם מרגישה ציפצופים שפעמים כמו דפיקות לב. חלק מהרופאים טוענים שזה יכול להעלם לבד..ו2 רופאים טוענים שזה טנטון שאיך שהגיע יכול להעלם או לא.. חטפתי פאניקה כי זה ממה צליל גבוהה אני לא מסוגלת לחיות עם זה זה משגע נורא..זה פוסק ממש לטיפה פשוט טיפה ניהיה יותר שקט בבקרים..וקשה לישון.. בבקשה עזרו לי מה עושים? מה זה? ממה זה מופיע? ואיך ניתן להעלים את זה? לעולם לא סבלתי משום דלקות אוזניים אשמח לכל תשובה הכוונה סוג של בדיקות אלי לבצע והכי חשוב עזרו לי איך להחליש את זה? מתה לישון שלא ישנה כמה לילות תודה

01/11/2017 | 13:31 | מאת: ד"ר בן דוד

שלום מליסה לעיתים טיפול סטרואידלי עוזר במקרים אלה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)