סחרחורות וטינטון .............................

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

20/06/2017 | 14:45 | מאת: זוהרית

היי דוקטור ..התחילו לי סחרחורות בזמן ההריון ..בבדיקת eng אכן נמצא שיש חולשה וסטיבולרית ...כמה ימים אחרי שילדתי התחושת שיוט כמו באוניה התחזקה אצלי ואיתה גם הבחילות ...האם זה יכול להיות בגלל שהתחלתי יותר להזיז את הראש בטיפול בילדה ? סוג של פיזוטרפיה כזאת ...האם זה נשמע לך תקין שהכל נהיה יותר מורגש ? ואולי בעצם זה טוב כי ככה זה יעבור מהר יותר ? אשמח לתשובה

22/06/2017 | 13:35 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך אם זו חולשה ווסטיבולרית חד צדדית המקור בד"כ באוזן הפנימית ויש נטיה להשתפר עם פיזיותרפיה כמו תנועות ראש תוך מיקוד המבט. יחד עם זאת לא כתבת מה אחוז החולשה , אם היו ממצאים נוספים בENG,האם יש מחלות נוספות. האם נבדקת ע"י מומחה לסחרחורות. בברכה ד"ר בן דוד

22/06/2017 | 17:17 | מאת: זוהרית

כן נבדקתי עי משה חיימוף שאמר עשות תזוזות עם הראש במיקוד ראייה ....אבל אני מרגישה שבגלל שאני בתנועתיות יותר הסחרור גובר ...

24/06/2017 | 23:45 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך זה צפוי שעם תנועות הראש הסיחרור גובר מאחר וזה מגרה את המערכת אבל הדבר מזרז את השיקום הווסטיבולרי. כמו שלאחר שבר בזרוע , עושים פיזיותרפיה למנוע קיבוע המפרק למרות שהתנועות כואבות . המנעות מתנועות מונעת סחרחורות אך מונעת גם הסתגלות ומדכאת את היכולת להשתפר. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)