סחרחורות וטינטון .....................

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

18/06/2017 | 17:05 | מאת: זוהרית

היי דוקטר ...רציתי לדעת האם ניתן לשלב בין כדור אגיסרק לסטונרון ? לקחת גם וגם ...אני סובלת מסחרחורות עקב ירידה בתיפקוד של איבר שיווי המשקל באוזן .אשמח לתשובה

19/06/2017 | 15:13 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום זוהרית התשובה היא - לא!! הסטונרון יש לו תכונות של אנטיהיסטמין בין השאר ,להרגעת התגובה העצבית ואילו אגיסרק זה הסתמין אשר מרחיב כלי דם קטנים ומשפר הספקת הדם לאוזן הפנימית. לכן אם לוקחים את שני סוגי הכדורים במשולב האחד מוריד מהפעולה של השני ומנטרל אותו. בברכה ד"ר בן דוד

19/06/2017 | 16:17 | מאת: זוהרית

אז מה אתה ממליץ ? עם מה להמשיך ?

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)