כאב גם תחתון ימין שנמשך לרגל ימין והרגל נרדמת.

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

23/03/2020 | 21:20 | מאת: רפי

ערב טוב. אני בן 56 ובזמן האחרון יש לי כאבי גב בצד ימין תחתון . הכאב ממשיך לרגל ימין והרגל נרדמת לי .

24/03/2020 | 17:19 | מאת: אסתר

מהניסיון שלי לאחר שנים של כאב . כאבי גב יכולים לנבוע בגלל רמת צפיפות עצם נמוכה. בעיקר גב תחתון, שבגלל שרמת צפיפות העצם נמוכה, קשה לו לשאת את משקל הגוף. אני לוקחת סידן אמורפי ועושה תרגילים וזה מאוד מאוד הקל עליי עד אפס כאב. רפואה שלמה

שלום לפי תיאור הכאב, נשמע שמדובר בלחץ על עצב ופחות במחלה דלקתית. מומלץ להיבדק על ידי אורטופד.

מנהלי פורום ראומטולוגיה