האם שמעת פעם על תופעה כזו

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

11/02/2020 | 20:16 | מאת: מנחם

סיכמתי לפני כשבועיים תופעות שנמשכו חודשיים. ביקרתי אצל ראומטולוג מומחה. הוא הגדיר את כמצב כרגע כארתרלגיה. וללא ממצאים אוביקטיביים. מכיון שהפקטור ראומטואידי כולל משלים תקין והאנטי סי סי פי תקין, אי אן אי תקין, לכן לדבריו הסיכוי לדלקת פרקים הוא נמוך. מצד שני ישנם כאבים בכפות הידיים והרגליים ובשורשי כף היד והרגל. יש גם כאב באמה בין כף היד למרפק. נוירולוג אמר שהכל תקין. כירורג כף יד אמר הכל תקין. האם נתקלת בתופעה כזו שחלפה מעצמה? מה לדעתך צריך להיות הצעד הבא שלי?

שלום, אין לי פרטים כגון גילך, ממצאים נוספים, מחלות רקע וכולי. לעיתים יש תופעות של ארתרלגיה לאחר מחלה ויראלית/זיהום אחר או סטרס לגוף. ממליצה להמשיך מעקב ראומטולוג ובמקביל לבדוק מעבדה רחבה כולל פאנל אנמיה, אלקטרוליטיס ותפקודי תריס.

מנהלי פורום ראומטולוגיה