כאבי פרקים ובדיקות דם

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

07/01/2020 | 16:17 | מאת: אלמוג

שלום רב, בת 27 שבוע אחרי לידה התחילו כאבי מפרקים כמעט בכל הגוף בעיקר קרסול לסת ברך ושורש כף יד . ראומטלוג הפנה לבדיקות דם שיצאו תקינות. פרט לC3 וגם C4 C3 נמוך. יצא נמוך 10 יחידות נמוכות מהסף התחתון C4 יצא גבוה 10 יחידות מעל הסף העליון. הפגישה עם הרופא רק עוד חודשיים. האם יש כיוון של דלקת פרקים שגרונית לפי הנ"ל? בינתיים קיבלתי פלקווניל שיחסית עוזר . אשמח לדעת למה הדבר מכוון :-) תודה רבה

שלום אין בבדיקות משהו מכוון לכלום. מה תוצאות בדיקת RF, אנטי CCP ובדיקת ANA?

07/01/2020 | 19:18 | מאת: אלמוג

RF 10> Ccp שלילי IFA שלילי תודה על התשובה המהירה

מנהלי פורום ראומטולוגיה