כאבים בגב התחתון בזמן השינה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

09/12/2019 | 19:03 | מאת: מילנה

שלום, כחצי שנה אני סובלת מכאבי גב תחתון בזמן שינה עד כדי שאני מתעוררת מהשינה עם בכי כי לא יכולה לזוז או לעשות שום תנועה כי הכאבים מאוד חזקים בגב התחתון במיוחד מצד הימין . רוצה לציין שאני בת 33 עם רקע של כמה פריצות דיסק, L5-S1 בלט דיסק קטן מרכזי C5-C6 בקע שמאלי קטן ופורמינלי ימני קטן, C3-C4 בקע דו פורמינלי קטן. עקמת קלה יתכן אנטלגית, D10-L5 קשר שמורל קטן בלוחית עליונה של L3. אני לא יודעת אם הכאבים קשורים לנתונים האלו ? דר תעזור בבקשה אני לא יודעת לאן לפנות כבר? תודה

10/12/2019 | 10:21 | מאת: St

תנסי את הסידן האמורפי..הוא נספג מעולה יותר מכל תוסף אחר ועוזר לצפיפות העצם..יכול מאוד לעזור

שלום האם יש מאפיינים של קשיון/נוקשות בוקר? מדדי דלקת מוגברים? האם את מטופלת בתרופות נוגדות דלקת? קשה לפי תיאורך להבין האם יש מרכיב של כאב דלקתי. ממליצה לפנות להערכת אורטופד וראומטולוג.

מנהלי פורום ראומטולוגיה