שלום .אודה למענה .יכול להיות קשור ל

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

25/11/2019 | 07:44 | מאת: אני

שלום . אני בת 30 .ברקע אנדומטריוזיס. מזה כשלוש שנים אני סובלת מפריחה כמעט בכל הגוף. בפנים יש לי מעט מאד. לא יודעים מה הסיבה לפריחה. הביופיסה לא מעלה משהו ספיציפי. הבדיקות החוזרות מעלות תוצאות anti ds DNA גבולי. וככה גם לגביי Ana multiplex. אלו התוצאות גם לפניי כשנה. Ana:160 speckled . ברקע 10 הפלות שלא נמצא סיבה. ואמא עם סקלרודמה. הפריחה בינתיים מחמירה. לאחרונה נתנו לי זריקת סטרואידים הפריחה התלקחה עוד יותר. ואז נרגעה. חוץ מזה אני לא סובלת מכאבי פרקים. מה זה יכול להיות ?? ומה לגביי הריון ? הועלה השערה אולי קשור ללופוס... ולמה הפריחה התלקחה אחריי הסטרואידים. אודה מאד למענה

שלום אבחנה מבדלת רחבה. לא בטוח שיש הסבר ראומטולוגי לכך אולם יש להעריך אותך בצורה מלאה כולל היסטוריה מלאה וכן בדיקה גופנית.

01/12/2019 | 08:57 | מאת: אני

בשנה שעברה עשיתי בירור ראמטולוגי שלא העלה שום דבר. בינתיים הפריחה מחמירה ...והבדיקות חוזרות עם אותם תוצאות. והסיבה לפריחה לא ברורה. השערה אולי לימפומה של העור. השאלות שלי . האם לעשות שוב בדיקה ראומטולוגית מחודשת? ומדוע היתה לי התלקחות אחרי נטילת הסטרואידים? אודה למענה

מנהלי פורום ראומטולוגיה