דלקת פרקים פסוריאטית

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

28/03/2019 | 13:26 | מאת: דניאלה

לפני שבוע אובחנצי בדחקתצפרקים פסוריאטית שמתווה בכאבים באצבעות הידיים ובקרקפת קשקשית, התחלתי לשתות מטוטרקסט וחומצה פולית, לפני יומיים הופיעה מן גירוי במרפקי הידיים עם אודם מה שלא היה לפני כן בשום מקום בגוף,מה זה יכול להיות? האם התרופה משםיעה על פסוריאזיס להופיע? האם עלי לפנות לרופא,העור מגורה ואדום לא יבש

שלום, כל תרופה עלולה לגרום לתופעות לוואי, אם כי יותר סביר כי מדובר במופע של מחלת הבסיס (נגע פסוראטי). באם לא חולף, הייתי ממתינה עם הטיפול ופונה לבדיקה חוזרת

מנהלי פורום ראומטולוגיה