תסמינים מוזרים ולא קשורים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

10/02/2019 | 15:13 | מאת: חיה

בזמן האחרון (יותר מחודש אחורה) מרגישה בחילות בלי סוף. אני לא בהריון (בוודאות) לאחרונה התחזקו הבחילות ונוסף לזה יובש בפה שלא עובר, חוסר תיאבון, כל מאכל שאני מכניסה לפה גורם לי לצרבות חזקות ובחילות. אין לי אף רגישות ואין לי הסטוריה רפואית בעייתית. בנוסף לבחילות, צרבות ויובש בפה, אני מרגישה מדי פעם דקירה בגרון, והליחה שאמורה ללכת לאף נבלעת לי בפה. אני מדי פעם אני מרגישה קשיים בבליעה, ונראה לי שפעם אחת נכנס לי אוכל לתוך הריאות. השתנה לי הקול קצת (מחוספס יותר) וכואב לי הגרון. בנוסף- תחושת נימול בידיים וברגליים, בלילה (בד״כ) מרגישה פסיקולציות בכל הרגלים, שממש מחרפן ולא נרגע. בכללי הרגשת חוסר שקט. מפחדת איכשהו שהתסמינים מובילים ל als, הבחילות- אין לי שמץ מה הסיפור שלהם. הגרון- קראתי שיש קשר בקיצור- מתוסכלת מה הסיפור שלי.

שלום, ממליצה להתחיל בירור דרך רופא המשפחה - כולל בדיקות דם לרבות פאנל אנמיה (חומצה פולית ו B12) והפנייה ליועצים המקצועיים (גסטרואנטרולוג, נוירולוג) בהתאם בהצלחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה