דלקת מפרקים וזיהומים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

25/07/2018 | 21:58 | מאת: אביב

אני חולה בדלקת מפרקים מזה שש עשרה שנים עם כל התרופות הביולוגית האפשריות. כל פעם שאני חוטף זיהום כגון קלקול קיבה סטרפ שפעת ועוד הגוף שלי משחרר אותי מהנפיחות בברכיים ובשאר הגוף וכשהמחלה מסתיימת עם האנטיביוטיקה המחלה פורצת שוב בשיא הכוח ואז לרוב צריך גם להחליף לי תרופה. האם זו תופעה שגרתית או שיש לזה הסבר כלשהו?

שלום אביב, מחלות ראומטולוגיות כרוניות, מושפעות משינויים כגון מחלות זיהומיות, עונות השנה, החלפת תרופות, הורמונים, הריון ועוד - השינוי משפיע על כל אחד באופן אינדבידואלי.

מנהלי פורום ראומטולוגיה