אני צריכה עזרה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

19/05/2010 | 21:42 | מאת: שיר

שם רב!!! שמי שיר בת 19 מזה שלושה חודשים אני סובלת מכחלון של הידים גם כשהייתי בטמפרטורות סבירות... הידים משנות את הצבע לאדום לבן גם בלי הכחלה ומתנפחותללא ליווי של כאבים רק נוקשות ... כאבי גב עליון כתפים וצוואר חוס שליטה על צוואר מכופף{כלומר הצוואר נופלבלי להשים לב לכך) וחולשה מטורית בזרעות עד כדי קושי באיסוף שיער. כאבים בגוף ובעיקר באזור הזרעות כף היד הכתפים שבאים והולכים נימולים ועיקצוצים... כאבים בשדיים רק כאשר יש מופעל לחץ בנגיע... לפעמים קושי ביטוי של מילים... לפני שלושה שבועות חוסר תחושה של יד ימין מהמרפק עד האצבעות.... כרגע אני בטיפול לשלילה של מחלות אוטומונית של חיבור רקמות ושלילה של פגיעה במערכת העצבים.... אני רוצה לציין כי אני אדם בריא בדרך כלל אכילה נכונה לא מעשנת ופעילה בספורט. אשמח לדעת אם זה קשור לנוירולוגיה או ראומטולוגיה? ומה את חושבת על התסמינים, איזה גורם יכול להיות להם?

שיר שלום התסמינים שאת מתארת עלולים להתאים למחלות רקמת חיבור ובינהם התיאור הכי מתאים בשלב זה ל DERMATOMYOSITIS . התיאור של ראש שמוט עלול להצביע על מחלה משמעותית מציע ברור דחוף במסגרת אשפוז ראומטולוגי!

מנהלי פורום ראומטולוגיה