תסמונת שיוגרן ונימול ביד

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

15/10/2017 | 12:17 | מאת: אנונימית

שלום, האם תסמונת שיוגרן קשורה לנימול ביד? ואם כן, יש מה לעשות כנגד זה?

שלום, יתכן ויש קשר בין השניים. כחלק מתסמונת שיוגרן, עלולה להופיע נוירופתיה פריפרית. מציעה להשלים בירור כולל מעבדה נרחבת לרבות אלקטרוליטים, פאנל אנמיה כולל ערכי ויטמין B12 וחומצה פולית ובדיקת EMG. טיפול בהתאם לממצאים. בהצלחה

22/10/2017 | 15:47 | מאת: אנונימית

תודה. עשיתי בדיקות דם כלליות שיצאו תקינות.נתרן, אשלגן, b12 תקין. Emg עשיתי כבר כשהתחיל הנימול ויצא תקין. בבדיקת ct עמוד שידרה צווארי ישנה היצרות פורמנית של חוליות c4-c5 וחוליות C5-C6. האם זה גם קשור לשיוגרן ולנימול.?

מנהלי פורום ראומטולוגיה