התגברות על דלקת פרקים שגרונית ללא תרופה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

01/04/2017 | 11:45 | מאת: שירלי

לראשונה קיבלתי את הדלקת מזה 13 ימים בימים הראשונים היא טיילה בכל מני פרקים בגןף כפות ידיים רגליים ברכיים כתפיים כמובן כאבי תופת חוסר יכולת לזוז ב3 ימים ראשונים עד לנטילת ארקוקסיה אחרי 6 ימים בהם נטלתי אקרוקסיה ( פיתחתי אלרגיה לארקוקסיה לכן כיום הפסקתי לקחתה בהוראת הרופא) ירדה נפיחות מוגבלות בתפקוד שהיתה לי נעלמה נותרתי עם 20 אחוז מוגלות שבאה לידי ביטוי שאני מרגישה חולשה מעין עומס לקחת את הגוף כאילו משא כבד. כיום ביום ה13 יש הקלה משמעותית למעט נפיחות קטנה בכפות ידיים ורגליים שצצה מדי פעם ונעלמת עם קשיון בעיקר בבוקר מעט רגישות פה ושם בפרקים סביל לחלוטין היום הץתעורתי עם כאב בחיבור של רגל שמאל לאגן ( כאב חדש) שאלת השאלות האם ניתן להתגבר ללא תרופות לא מעוניינת לקבל טיפול תרופתי לדלקת .. האם ניתן לבחון עוד את ההתקדמות השיפור שלי כמובן תוך כדי ביקורת אצל ראומטולוג.. כמובן במידה ואין החמרה אלא רק שיפור... האם זה יעשה לי נזק? האם יש כאלו שהתגברו ללא תרופות? הארקוקסיה הטיבה ושיפר את המצב לדברי הראומטולוג ובזמן קצר פשוט כרגע לא מקבלתכי אני אלרגית והאצמת לא רואה צורך.. מה שמציק לי היא הנפיחות בגוף שיורדת לאט וזה מבאס.. אני נוטלת טלפסט כבר 6 ימים

על מנת להתאים טיפול מתאים, יש לאבחן קודם את סוג דלקת המפרקים ממנה הינך סובלת.

מנהלי פורום ראומטולוגיה