תופעות לוואי לפלקווניל

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

30/03/2017 | 15:46 | מאת: דלקת מפרקים

אני בן 71 ועושה ספורט שחיה מסיבית והליכה ואני נוטל פרנדיזון 6 מ"ג ליום עם רקע של דלקת מפרקים שגרונית .איזה תופעות לוואי יכול לגרום הפלקווניל נוטל קומודין ומאוזן בספירה

שלום, פלקוויניל נחשבת לאחת התרופות הבטוחות בטיפול בדלקת מפרקים. תופעות הלוואי במידה ומתפתחות תחת טיפול בפלקוויניל כוללות בין היתר כאבי בטן, בחילות, פריחה, חולשת שרירים אך אינן שכיחות. מומלץ לפנות לבדיקת רופא עיניים עם התחלת הטיפול בתרופה. בנוסף, כמו בכל התחלת טיפול תרופתי חדש בשילוב עם קומדין, מומלץ לעקוב אחר INR וספירת הדם.

03/04/2017 | 19:09 | מאת: בן בסט סמי

תודה ממש עזרת לי להחליט. שוב. תודה וחג שמח

מנהלי פורום ראומטולוגיה