ביקור במיון אסף הרופא

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

03/12/2013 | 14:21 | מאת: מוריה

שלום רב, השאלה הזו חשובה לי. ביקרתי במיון באסף הרופא בערב שבת האחרון. עקב דקירות בחזה המקרינות גם לכתף ימין, הם הופיעו באופו עמום ועוקב. והופיעו גם בצד שמאל,במשך יומיים. המליצו לי במוקד של קופ"ח להגיע למיון.נבדקתי בבדיקות דם, ספירת דם, א.ק.ג , צילום חזה. הכל היה תקין ושוחררתי כעבור מס' שעות. הכאבים ממשיכים באופן עמום, משהו שאיני מכירה כלל. האם יש אופציה שבמיון לא מקיפים מבחינת כל הבדיקותבכדי לזרז תהליכים או מבחינת עלויות בדיקות מעמיקות יותר וכו'. אלו בדיקות נוספות עליי לעשות? בטופס השחרור כתוב להיות במעקב אצל רופא המשפחה.

שלום מוריה, מקווה שעד עכשיו הכאבים חלפו... הדרך כלל במיון לא לוקחים סיכון ולא משחררים אם לא שוללים אירוע לבבי. אך מאחר והכל יכול לקרות כמובן שרצוי להיות עם יד על הדופק (תרתי משמע). אם הכאבים לא חולפים עליך להמשיך ברור ולא להתעלם. ייתכן וכאבים בחזה, כתף או זרוע מופיעים ממספר סיבות (כגון התקררות, חרדה, שרירים תפוסים, הקרנה מעמוד שדרה צווארי וכדומה) אך כפי שציינתי אין להתעלם מכאבים שאינם חולפים. מאחר ואינני רופאה כדאי מאוד שתיבדקי. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני