אספירין מול אולקוס

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

23/01/2012 | 11:09 | מאת: ג'סי

שלום, בבדיקת ארגומטריה, התגלה פרפור פרוזדורים, קרדיולוג הסביר שכדאי לקחת אספירין כדי למנוע קרישים. בשנת 2007 היה לי אולקוס חמור וטופלתי באנטיביוטיקה שבועות ארוכים. איני רוצה לסכן את מערכת העיכול. מה את מציעה? יש לי גם הפרעות קצב וגם פעימה מקדימה. הבדיקה נעשתה בשבוע שעבר וטרם טופלתי. אנינוטלת סטטינים ואלטרוקסין שנים רבות. תודה

ג'סי שלום, לדאבוני לא אוכל לעזור לך, אינני רופאה. בנושא התרופתי חובה להתייעץ עם רופא ו/או קרדיולוג. בברכת בריאות, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני