כושר

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

29/05/2011 | 20:47 | מאת: חסוי

שלום, באמצע הליכה על הליכון ביתי מהירות 6 נשמתי נשימה עמוקה מאוד והרגשתי כמו צביטה בחזה בצד ימין. לאחר מכן כאב לי שם כמה שניות וירדתי מייד מהליכון (משום שקצת נחלצתי) לאחר הירידה זה עבר. האם יכול להיות שנתפס לי שריר במהלך הנשימה העמוקה?? ראוי לציין שעברתי בדיקת מאמץ והיא יצאה תקינה. תודה

שלום, אינני רופאה ואיני יכולה לאבחן. סביר להניח שאם זה עבר וזה לא חוזר שוב, שזה שום דבר. אם התופעה חוזרת על עצמה במאמץ תמיד כדאי להיוועץ עם רופא. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני