להלן פרוט הספורט שלי

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

21/04/2011 | 09:03 | מאת: eitan

יום כן יום לא,12 שכיבות שמיכה,ושתים עשרה כפיפות ברכים ופשיטתן במצב שכיבה,כל יום רץ במקום על טרמפולינה, יש לי נכדה בת 14 ,שחיינית מתאמנת פעמים בשבוע ,אני מתכוון להתאמן ולהתחרות מולה,

איתן שלום, עדיין לא ברור לי כמה זמן אתה רץ ובאיזה דופק. אם אתה יכול למדוד דופק בבריכה זה יהיה טוב. להתחרות מול נכדה בת 14.. לא נשמע לי רעיון מדהים. על אף שדופק בבריכה לרוב נמוך יותר, מה שמטריד אותי זה בעיקר הפרפורים. אם הם מופיעים לעתים קרובות והופכים להיות מהירים, טמון בכך סיכון. שחייה בפני עצמה היא פעילות נהדרת אך אין צורך להגזים. לגבי שאר הפעילות שתיארת, אני לא רואה בעיה מבחינה לבבית על אף ששכיבות סמיכה עם קוצב אינן מומלצות (בגלל המיקום של החוטים והאלקטרודות) ואם עברת את ניתוח המסתמים לאחרונה, יש לתת לפלג הגוף העליון זמן לנוח ולהחלים (לפחות 3 חודשים! אם לא יותר). בברכה יעל

21/04/2011 | 11:23 | מאת: eitan

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני