הליכון חשמלי

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

03/03/2011 | 17:49 | מאת: אילן

שלום יעל אני חולה עם אי ספיקת לב LVEF=15% המליצו לי על פעילות גופנית מבוקרת כגון הליכון חשמלי עם שיפוע 0% . לא מצליח למצוא הליכון שטוח לחלוטין ללא שיפוע והאם את מכירה מקום בצפון הארץ שנערכת בו פעילות גופנית מבוקרת רפואית אשמח לתשובתך אילן

אילן שלום, אינך חייב לרכוש הליכון ללא שיפוע. אתה יכול לרכוש הליכון עם שיפוע אך לא להשתמש בו, תשאיר אותו על 0%. דווקא מומלץ שיהיה שיפוע בהליכון, מאחר ועם הזמן לאחר שהכושר הגופני שלך ישתפר, מומלץ לנסות שיפועים קלים על מנת לדמות את ההליכה להליכה בחוץ בה יש עליות ומורדות. אינני מכירה ממקור ראשון אך שמעתי שבבית חולים בני ציון יש שיקום לב. תנסה לברר גם בקופות החולים לגבי מרפאות אי ספיקת לב שלעתים מפעילות קבוצות ספורט לחולי אי ספיקת לב. במידה ואינך מוצא מקום עם הדרכה ופיקוח, אל תהסס לפנות אליי עם שאלות נוספות לקבלת הנחיות לפעילות גופנית. מאחלת לך המון בריאות, יעל

03/03/2011 | 22:58 | מאת: אילן

שלום יעל אני מודה לך על התיעוץ הראשוני ובפרט על התגובה המהירה והאמפטית...לא מוצאים דברים כאלה בקלות במחוזותינו... לגבי ההליכון- אני יודע שיכול להשאיר אותו על 0 אבל רוב ההליכונים שבדקתי בנויים כך שזווית השיפוע ההתחלתית שלהם גבוה מאפס עקב שיקולים מכניים של עומס על המנוע.. יש מכשיר מסויים שאת ממליצה?...הבעיה שלי היא שלא ביצעתי פעילות גופנית במשך מספר שנים... מודה לך שוב ושיהיה לך סופ"ש נעים אילן

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני