פעילות לאחר ארוע

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

08/11/2010 | 11:38 | מאת: ציפי

שלום רב, בעלי כחצי שנה לאחר ארוע לב. מתאמן בחדר כושר שלוש פעמים בשבוע שעה כל פעם. בעיקר אמון רובי: הליכה, קרוס, חתירה-שורף כ-500 קלוריות עכשיו משלב תרגילי בטן מה דעתך בתודה

ציפי שלום, באופן כללי נשמע לי מצוין על אף שקשה לי להעריך ללא פרטים נוספים. כדאי שיהיה במעקב רופא משפחה וקרדיולוג ויבצע בדיקות תקופתיות, ביניהן בדיקת מאמץ (לראות שהמאמץ בטוח בשבילו), אקו לב ובדיקות דם. שימשיך להתמיד והרבה בריאות, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני