התאוששות אחרי מאמץ גופני

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

17/09/2019 | 21:25 | מאת: חסוי

שלום רב, בחצי שנה האחרונה , לאחר פעילות גופנית קלה, אני חשה עייפות גדולה והתאוששות מאוד איטית של כמה שעות, עד לפני כמה שנים רצתי למרחקים ארוכים ללא כל בעיה. בדיקות דם תקינות , בדיקת לב במאמץ לפני כשנה- תקינה. האם יש עוד פרמטר שכדאי לבדוק? כרגע נמנעת לגמרי מפעילות כלשהי. תודה.

שלום רב, למרות שתיארת כי ביצעת בדיקות והכל היה תקין, לאור העובדה שהיית פעילה בעבר ללא קושי, אני ממליצה על המשך בירור. אולי כדאי לפנות למכון ספורט ולבצע בדיקה קרדיופולמוןנרית, כלומר לב ריאה (CPET), להתייעץ עם קרדיולוג על בדיקות נוספות ועם פיזיולוג על תכנתי אימונים מתאימה. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני