היתעלפות מלחץ בזמן קרב /אימון איגרוף

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

23/01/2019 | 23:40 | מאת: עמוס

שלום ד'ר אני מתאמן באיגרוף ורציתי לדעת האם לחץ (שמגיע מפחד )בזמן הקרב יכול להיתבטות בחולשה חזקה ועילפון מכל מכה( אפילו קטנה ) בזמן קרב ?/ והאם זה אופיני ?יכול להיות שאני ספציפית הלחץ דם שלי מיתרומם מהר מידי ? בתודה מראש עמוס

עמוס שלום רב, לא ברור לי האם התכוונת ללחץ כלחץ (נפשי) או שאתה מדבר על לחץ דם. לא פשוט למדוד לחץ דם במהלך ספורט מסוג זה שאתה מבצע. בכל אופן הייתי מבקשת בדיקות מהרופא המטפל שיכללו בדיקת מאמץ,אקו והולטר לראות מה יכול לגרום לך לעילפון בזמן מאמץ. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני