פריצה, היצרות וכאבי גב

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

05/12/2012 | 22:07 | מאת: א.

שלום, בת 48 ב ST בטן (בעקבות בעיות בכליות) ניראה על פי הבודק היצרות של 2 חוליות L עם כאבי גב קבועים ללא הקלה חצי שנה. עם כדורי ארקקוסיה + אסיבל + עוד כדור לא זוכרת את שמו... לוקחת 10 ימים שבועיים הפסקה...וחוזר חלילה מוגבלת מאוד...ישנה בלילה ובכלל 4 שעות גם עם כדורי שינה אורתופד שהסתכל טען שזו פריצת דיסק שיש לעשות ניתוח שלך אותי לMRI שלא קיבל אישור מהמחוז ... האורתופד רוצה לנתח... אני סובלת מכאב, חוסר אנרגיה וחוסר שעות שינה מה האפשרויות שלי?

א. שלום האופציה היא לבצע MRI ולאחריו להחליט על פי הממצאים מה לעשות. מצטער, אך אין קסמים ברפואה....

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה