MRI עמוד שידרה צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

10/06/2018 | 13:44 | מאת: אירית

הבדיקה נעשת בסדרות משוקללוצ T1 T2 נראה יישור הלורדוזיס הפיזיולוגי אין עדות לתצט או תזוזה חוט השדרה עם אותות תקינים אותות תקינים ממח עצם חולייתי סי 3-4- בקע דיסק אחורי מרכזי ניכר עם זיזים ולחץ על חוט השידרה סי 5-6- הנמכת המרווח הדיסקלית בלט דיסק אחורי קל עם זיזים בולטים בריצסים ספינאלים עך לחץ על חוט השידרה והיצרות הפורמינה הניורלית משמאל סי 6-7 בקע דיסק אחורי מרכזי זעיר סיכום- שינויים ניוונים ודיסקופתים עך לחץ על חוט השידרה ללא מיאלופתיה לאחר תקופה של יותר מ3 חודשים עם כאבים בצוואר ומגבלות קשה בתנועת הצוואר במיוחד לצד שמאל חולשה ביד שמאל מידי פעם הרגשה של זרם ונוקשות בזרוע שמאל אבקש לשאול בהתצעתך האם לאור התשובה של הבדיקה המצורפת אני אמורה לבצע ניתוח ואם כן איזה סוג ומה ההשלכות

שלום, ניתן להשיב לאחר בדיקה קלינית ואנמנזה, כולל מעבר על הMRI.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה