סיפרוקסין

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

30/05/2009 | 11:13 | מאת: דני

שלום -לאחר בעיות בכניסה להריון ומספר בדיקות זרע הומלץ לי ע"י האוראולוג לקבל סיפרוקסין 250 מ"ג פעמים ביום למשך חודש או יותר. כיום אני חולה קרוהן ומטופל ברמיקיד פעם ב 8 שבועות -המחלה אצלי ברמיסיה ללא התפרצויות .כמו כן יש לי הפרעות בתפקודי הכבד כבר מספר שנים -ומטופל ב אורסוליט 2*2 ביום . האם אני יכול לקחת את הסיפרוקסין בכלל? או שמומלץ תרופה אחרת???

אתה יכול. לא נשקפת לך סכנה יתרה ואין אנטיביוטיקה אחרת בטוחה יותר עבורך.

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול