יש לי ערכים גבוהים מאוד מחוץ לנורמה

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

15/10/2016 | 20:10 | מאת: טלי

שלום רב! אני בת 26. עקב עייפות כללית מוגברת, עשיתי בדיקות דם. C-REACTIVE PROTEIN גבוה 0.56 PROTEIN-TOTAL נמוך 6.4 ALK. PHOSPHATASE גבוה 114 (GOT (AST גבוה מאוד? 55 U/L (GPT (ALT גבוה מאוד? 70 U/L ESR גבוה 12 מה זה אומר? מה עלי לעשות? יש לי מחלה בכבד? הרבה תודות

אנזימי הכבד (ALK PHOS ALT AST) מוגברים פי 1-2 מהנורמה. ממליצה לחזור על בדיקות דם בהפרש של כשישה שבועות ובמידה ועדין מוגברים לבקש מהרופא משפחה לקחת ברור ראשוני למחלות כבד ולפנות ליעוץ מרפאת כבד

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול