האם תוכל להמליץ?

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

06/11/2014 | 11:03 | מאת: אביב

שלום. אני רואה שהנושא עלה פה בשאלות קודמות אך רציתי לשאול באופן ספציפי האם מוצר של סולגאר כדלהלן יכול להזיק במקרה של NAFLD+PSC לגבר עם פאוצ' פנימי אחרי UC לפני שנים. בבקשה אני מחפש משהו שיתרום ויחזק אותי ובוודאי שלא יזיק. קומפלקס צמחים תקניים ייעודי Herbal Detox - פורמולה ייעודית מתקדמת, המסייעת בטיהור הגוף, בשמירה על תפקודי כבד תקינים ובהגנה על הכבד מפני נזקים ומחלות. הפורמולה מכילה צמחים בעלי יכולת מוכחת בהגנה על הכבד מפני נזקים ובטיפול בהצטברות שומנים בו. הקומפלקס מכיל צמחי מרפא המגבירים ייצור מרה ותומכים במטבוליזם של השומנים בכבד, ובהם: גדילן מצוי, שן ארי, כורכום, סכיסנדרה וצמחים נוספים הידועים ביכולת ניקוי הכבד וטיהורו, וכן פוספטידיל-כולין, המסייע בשיקום ממברנות תאי הכבד שניזוקו. הנחיות: 1–3 כמוסות ביום, עם הארוחות. יש גם לSuperHerb כדורים של Tox-Rid: A designated formula that supports processes of cleansing and pu- rifying the liver from fats, toxic substances, medications, alcohol and heavy metals. The main role of the liver is to dispose of various toxics in the body. An intensive exposure to toxins and inadequate digestion processes damage the liver functionality and interfere with waste dis- posal processes, influencing the body's tendency to develop various diseases. Tox Rid contains herb extracts, anti – oxidants and unique ingredients which help improve liver functionality, dissolve fats and purify toxics of the body

היות ולא מדובר בטיפול מקובל שנוסה באופן מבוקר במחלות אלו לא ניתן להתייחס לגבי המלצה לטיפול

09/11/2014 | 19:58 | מאת: אביב

תשובתך חשובה לי ואני מחכה לה מזה זמן

התכשיר מכיל חומרים שונים אשר לא נבדקו בצורה מבוקרת לגבי המחלות שציינת ולכן לא ניתן לדעת האם הם יגרמו לפגיעה בכבד או שלא יהיה כל נזק בנטילתם ולכן לא ניתן להמליץ או לשלול נטילת התכשיר (יתכןבהחלט שלא יגרום נזק אך כפי שציינתי לא ניתן לומר זאת באופן חד משמעי).

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול