האם מותר לקחת גלולה בשם פמינט בזמן נטילת ויראד.

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

06/11/2012 | 20:57 | מאת: נטלי

שלום אני נשאית אפטטיס ב ונוטלת תרופת ויראד כחצי שנה רצופה. תפקודיי הכבד שלי חזרו לנורמה בגלל הויראד. לא מזמן גיליתי בגופי ציסטה והטיפול היחידי להמסת הציסטה הוא נטילת גלולות נגד הריון בשם פמינט.וזוהי המלצת הגניקולוגית שלי. שאלתי היא : האם מותר לקחת את הגלולה פמינט במקביל עם הויראד למשך חודש,והאם זה כרוך בסיכון כול שהוא. מודה מראש,ואשמח לתשובת מומחה בהקדם האפשרי. נטלי.

מותר לקחת את התרפה תוך מעק אחר בדיקות הדם אך מומלץ להתייעץ גם עם רופא הכבד המטפל

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול