ערכי ALT

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

28/10/2008 | 23:05 | מאת: לימור

בעלי הרגיש בתקופה אחרונה עייפות בלתי מוסברת והרגיש כי הוא חם מבפנים למרות שבדיקת חום הראתה חום גוף תקין בדיקת ALT הראתה ערכים של 65 ובדיקות של הפטיטיס הראו תוצאה שלילית למה יש חריגה בתוצאה מאין זה נובע? מה צריך להמשיך לעשות ? (בדיקות) האם זה מסוכן? אנא תשובתכם

כל מחלה וירלית חולפת יכולה לגרום לעליה באנזימי כבד חולפת, יש לחזור על הבדיקות לאורך זמן ואם עדיין מוגברות יש להמשיך ברור של מחלות אחרות של הכבד ולאו דווקא וירוסים

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול