סרוקסט

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

09/09/2008 | 10:51 | מאת: דן

שלום בבדיקת אנזימי כבד שעשיתי יצא שאנזימי כבד מוגברים 45 ו 90 ALT אני נוטל סרוקסט כדור ביום .....ולאחר הבדיקה החלטתי להפסיק לשבוע הסרוקסט ואז עשיתי שוב את הבדיקה ובאמת האנזימים ירדו 24 ו 35 שאלתי האם הסרוקסט יכול לגרום לי לנזק קבוע לכבד?????? אני חזרתי לקחת סרוקסט מכיוון שהרגשתי רע לאחר שהפסקתי ....אבל אני לוקח ומפחד שאני גורם נזק לכבד

כדאי שתיבדק ע"י רופא כבד להערכה מדוייקת של הסיכון. במקביל תתיעץ עם הפסיכיאטר המטפל לגבי חלופות אפשריות לסרוקסט

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול