שאלה אחת עם כל הבדיקות

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

24/11/2020 | 10:55 | מאת: דן

קודם כל בלי קשר לכלום אין פורום כזה עם הסבר כזה מפורט ממש כיף להכנס ולראות תשובות.וכל הזמן כותב עוד שאלה ועוד שאלה עכשיו כתבתי הכל בפעם אחת וזהו .אלקלעי פוספטאז שעולה .ביצאתי בחודשיים מלא בדיקות אינוזאינזים וכל בדיקות הדם שנתן הרופא אימנוגלובינים אינזימי כבד סימנים מטבולים בדיקות דם לבדיקות דלקת כבד מרתית ברוך השם הכל יצא תקין אינזמי הכבד השונים היום גבוהים ירדו עם הדיאטה לנורמה .ממש מ א עד ת אולטראסונד כבד שומני כולל דופלר תקין אם אר אי mrsp כבד גודל תקין מעט מגורגר עם קונטור מעט לובלורי ללא עדות להרחבה דרכי מרה תוך כבדיות או חוץ כבדיות .לא הודגמו מוקדים פתולגים מתאדרים בכבד.לא ניצפו דליות בדיקת פיבורסקאן יצא בין f3 ל f4 אני מבין ויודע מכל השנים על כבד שומני שכנראה אני בתחילת שחמת עם הצתלקות גבוהה יודע שהטיפול זה דיאטה ושמירה . אני סובל מהשמנה סכרת וכבד שומני מגיל 25 היום כבר אחרי 15 קילו פחות הבדיקות באנזמי הכבד ירדו אלקלעי רק בעליה לא מבין למה לא יורד עם הדיאטה מה יכול להיות.אני מודה לך עם כל המידע ממש שנתתי כולו האם יכול לרדת אלקלעי האם המצב שלי יכול להעצר אולי ליסוג אלו כל הבדיקות שעשיתי לפעמים שיושבים מול רופא כמו כל השנים אם הייתי יותר מודע להשלכות של כבד שומני אולי כבר לפני כמה שנים הייתי מתחיל מה שהיום אני עושה.תודה

כמו שהבנת נכןן ועשית את הטיפול הכי טוב שניתן למחלתך, לגבי הממצא כעת צריך להעריך האם קשור או לא

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול