אולטראסונד דופלרררררררררר

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

14/09/2020 | 09:19 | מאת: גיל

היי עשיתי אולטראסונד דופלר .והתשובה מבנה כבד מעט אוקוגני.שינויים נודלרים זעירים.ללא גושים.דרכי מרה לא מורחבות.אוארטה ביטנית ללא הרחבה מפרצתית.עורק טחול תקין.עורק כבד תקין.מהירות זרימה ורידית 14.6.כיווני זרימה תקינים.מהירות זרימה טחול 16.3.ורידים הפטיים פתוחים.אין סימני ליתר לחץ פורטלי.אין סימנים למיימת.ברוך השם.האם הבדיקה תקינה חוץ מכבד שומני .ומה אומר מבנה מעט אוקוגני תודה.

זוהי שאלה לפורום רדיולוגים, רופאי כבד אמורים לדעת מה הסיפור והמהלך של החולה עם הבדיקות והרקע ע מנת לתת אינטרפטציה לתשובת הבדיקה

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול