תפקודי כבד cmv האם תקין

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

26/05/2020 | 18:20 | מאת: מאור מאור

שלום היה לי cmv לפני שנתיים וחצי והתפקודי כבד היו מוגברים משהו כזה. אני בן 29 הלכתי אז לפרופסור שאמר לי אין מה להלחץ מאחר וזה אופייני ועם הזמן התפקודים כבד יחזרו לנורמה ושאם ההרגשה הכללית שלי בסדר אז אין מה לבדוק . היום התקשרו אליי מהקופה ואמרו לי שעוברים על תיקים רפואיים ולמה לא עשיתי בדיקה לראות שהכבד חזר לנורמה.. מאז אני בסדר גמור מתאמן בחדר כושר שכחתי לגמרי מזה. האם יש צורך בבדיקה ?

27/05/2020 | 14:35 | מאת: מאור מאור

Gpt 108 Got 46 זה מה שהיה לפני שנתיים מאז לא התייחסתי.

27/05/2020 | 14:47 | מאת: מאור מאור

הבדיקות נעשו בזמן הווירוס

בשלב מסויים בחיים כדאי לראות שהבדיקות הבסיסיות שלך תקינות האם זה משנה אם הז אחרי שנתייםוחצי או שלוש? על זה בטח אין תשובה

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול