כבד שומני וטיפול בלייפו לייזר

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

16/05/2020 | 16:58 | מאת: מיכל

שלום אני בת 37. יש לי כבד שומני, כולסטרול גבוה ותנגודת לאינסולין.(הסנדרום המטבולי). ישנו טיפול להצרת היקפים שנקרא Lipo laser שבו יש רמות נמוכות של אנרגיית לייזר מסוג DIODE , היוצרת אותות כימיים בתאי השומן, אשר מפרקים את הטריגליצרידים לחומצות שומן חופשיות ולגליצרול ומשחררים אותם מתוך התעלות הנמצאות בממברנת התא. חומצות השומן והגליצרול מועברים לאחר מכן לרקמות ושם אנזימים מסויימים בתאים מפרקים אותם ומפיקים מהם אנרגיה. עושים את הטיפול פעמיים בשבוע ולאחר מכן צריך להתעמל חצי שעה כדי לעזור לשומן להתפרק מהגוף. האם במקרה של כבד שומני וכולסטרול גבוה זה נראה לך בעייתי? הם מציינים בקונטרה אינדיקציות שאסור במחלות כבד. המטפלת אמרה לי שכבד שומני זאת לא מחלת כבד, אבל העדפתי לא לסמוך עלייה ולברר. תודה מראש

במידה ובדיקות הדם תקינות ואין סימנים למחלת כבד מתקדמת זו לא מהווה הוריית נגד.

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול