Pbc החמרה כללית בגרד

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

19/04/2020 | 12:48 | מאת: אורטל

שלום רב . סובלת מ pbc מזה 10 שנים , במעקב ד"ר מיכל כהן , בחודש וחצי האחרונים החמרה דרסטית בגרד בכל הגוף עד כדי קיום נגעים מרובים על פני הגוף. במקביל גם נשירת שיער מאסיבית, אין לי רגע של מנוחה אני לא ישנה בלילה, מתעוררת מגרד, עייפות קיצונית . הבילירובין 1.2 Alt- 140 Ast-96 Alkp-1050 האם יש המלצה לטיפול בגרד ? בנשירה? בתחושה הכללית של חוסר החיוניות?

אין ספק שאת לא מאוזנת לחלוטין אך נראה לי שאת צריכה לפנות לפורום אחר שכן התשובות שלי יהיו זהות לתשובות בביקור

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול