שאלה תודה מראש...........

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

16/03/2020 | 17:14 | מאת: מש

שלום,אני בת 23 סובלת מדלקת פרקים ונוטלת כבר שנה פרדניזון,פלקוויניל,נקסיום,וגלולות למניעת הריון. בשבוע אחרון סובלת כל ערב מבחילות שחולפות אחרי שעות מציקות. בדיקות דם שביצעתי מראות מדדי דלקת esr crp שניהם מעל הנורמה. בדיקות אלקליין פוספטאז,חלבון כללי,בדיקת שתנן / שיינן - חזרו כולם מעט נמוכות מהנורמה. אשמח לתגובה ולשמוע את דעתך , תודה

זהו פורום כבד אשמח אם השאלה תתחדד

25/03/2020 | 16:12 | מאת: מש

אין בעיה אני אחדד. בדיקות אלקליין פוספטאז,חלבון כללי,בדיקת שתנן / שיינן - חזרו כולם מעט נמוכות מהנורמה. הבדיקות האלו קשורות לתפקודי כבד והן כולן נמוכות מהנורמה.. אשמח לדעת מה כדאי לבדוק ועל מה התוצאות הנמוכות יכולות להצביע?

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול