כאבים בצד ימין למעלה של הבטן

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

17/12/2019 | 00:08 | מאת: שימי

משה כחודש וחצי יש לי כאבים בצד הימיני של הבטן מקרין גם לכאב הכאב הוא עמום ולא מציק במיוחד והוא נע ממקום למקום בצד הימייי של הגוף. עשיתי בדיקות hb surface ag hepatitis c ab ב29.10 שניהן יצאוצשלילי. המגע המיני האחרון הלא מוגן שהיה לי היה ב1.4 אחרי זה היה מגע מיני אך מוגן.. בנוסף עשיתי בדיקת אולטרסאונד באטן 'יצאה תקינה הבילורבין שלי מעט גבוהה בגלל שיש לי תסמטנת גילברט השאלה שלח האם אני צריך לעשות שוב את הבדיקות או בדיקות נוספות והאם יש חשד סביר להדבקה..?

17/12/2019 | 09:09 | מאת: שימי

בנוסף יש לי גרד בגוף אחרי מקלחת לפעמים בחילה.בנוסף יש לי היסטוריה של הליקובקטר

לא

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול