עליה בתפקודי כבד ..............

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

18/11/2019 | 11:10 | מאת: תפקודי כבד

שלום בת 36 מאובחנת בדלקת מפרקים שיגרונית וחשד לas . בעיקבות המחלה קיבלתי2 טיפולים ביולוגייםחצי שנה שגרמו לאורטקריה והופסקו מייד . אני כיום ללא טיפולים כלל כבר מעל לחצי שנה אך תיפקודי כבד עולים ממש תוצאות אחרונות : Ast-38 טווח נורמה 35 -118 Altטווח נורמה 35 Mitoshondrial ab-27 טווח נורמה 20 . מה משמעות תוצאות אילו שעולות כל הזמן שוב ושוב ללא תרופות כלל ?אשמח לתשובה

לא ניתן לדעת צריך להגיע לרופא על מנת להסתכל על הדינמיקה ולהחליט על הדרך להמשך הברור

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול