טרגליצרידים תקינים כסיבה לכבד שומני

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

29/08/2019 | 10:40 | מאת: יחיא

שלום לכם בהמשך לפנייתי לפורום המכובד אתמול קראתי שעניין כבד שומניי נובע מעליית טריגליצרידים בדם בבדיקות אצלי במשך שנים לא עולים על 100.סוכרים בסביבות 85-100. מבצע הליכה יומית 5 פעמים בשבוע כל פעם 50 דקות .שומר על דיאטה דלת שומן משקל גופי סביר. איך ניתן לטפל בנושא ? תודה לכם

ישנם גורמים רבים שיכעולים להשפיע על כבד שומנ י , חלקם תלויים במזון, שומנים והשמנת יתר אך לא רק, ישנם גורמים גנטיים, סביבתיים, תרופתיים שיכולים גם הם להשפיע. בגדול הטיפול הוא בדיוק מה שאתה עושה.

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול