המיניגיומה בc.t נו באמת כמה כבר אני יכולה לרשום

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

06/08/2019 | 14:07 | מאת: גליה

שלום. עשיתי c.t ריאות ומצאו לי בעונה הימנית המנגינה 2.6 האם אני צריכה להוריד שלא יתפתח לסרטני? האם אני צריכה להיות במעקב רפואי? האם זה לא מסוכן?

במידה ואכן מדובר בהמנגיומה זה ממצא שפיר שאין לו פוטנציאל להפוך לגידול ממאיר. בכל מקרה בשלב ראשון צריך לוודא שאכן האבחנה בסיטי היא המנגיומה בוודאות או שהמפענח רשם אפשרויות נוספות. אם זו הבדיקה הראשונה שבה זה הופיע ואכן האבחנה של המנגיומה היא היחידה מומלץ על מעקב סונאר כבד בעוד מספר חדשים ואם אין שינוי אין צורך בדרך כלל במעקב כלשהו.

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול