ממצא שהתגלה בכבד ......................

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

21/05/2019 | 11:59 | מאת: אנונימית

שלום , אני סובלת משלשולים והקאות מרובות וכאבי בטן חזקים ביצעתי בדיקת CT שהתגלה הממצא הבא : נגע כבדי אקסופיטי באונה שמאל בקוטר 1.9 ס"מ אשמח לדעת מה אומר הממצא ? האם מדובר בגידול בכבד .?

צריך לדעת איך הרנטגנולוג מסכם אותו

29/05/2019 | 10:48 | מאת: אנונימית

בהמשך לממצא שהתגלה בCT ביצעתי בדיקת MRI להלן התוצאה : בקצה אונה שמאלית של הכבד מוקד אקזופיטי תואם לבדיקת CT מתאדר בשלב עורקי ומתמזג עם פרנכימת הכבד בשאר הסריקות . ככלהנראה מדובר ב- FNH ראוי לביקורת לאחר הזרקת חומר ניגוד הפטוביליארי ספיציפי כגון מולטיהנס . אשמח להסבר ומה זה FNH

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול