ספקות לגבי איידס ומחלת כבד

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

30/04/2019 | 15:26 | מאת: גילה

שלום רב. לפני טיפול שיננית ראיתי שהיה דם בקערה משהו כמו שתי טיפות אולי שלוש כשהערתי לשיננית על כך היא ניקתה את הדם בכפפות והתחילה לטפל בי.כמו כן שמתי לב שבאותם כפפות היא שמה לבא אחרי את הכוס והיא לא החליפה כפפות בכלל.אני מוטרדת מאוד האם יתכן שנדבקתי באיידס ובמחלת כבד? תודה רבה על המענה.

הנבואה לא אפשרית ניתן לבדוק בבדיקות דם - יש לגשת לרופא המשפחה

03/05/2019 | 06:25 | מאת: גילה

האם בדיקה של אנזימי כבד alk , alt שעשיתי במקרה כחלק מסדרת בדיקות אחרי שבוע מהטיפול שיננית תספיק? והאם אחרי שבוע זה מספיק זמן? תודה רבה

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול