ערך ברזל Fe גבוה מהנורמה

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

04/02/2019 | 22:54 | מאת: שימי

אני בן 47 עם ערך ברזל 85 (מעל גבול עליון). זוהי הפעם הראשונה שבבדיקות דם בודקים לי ברזל, כך שאיני יודע כמה זמן הוא כבר כך. חלק מרכזי בתפריט שלי בזמן האחרון הוא דגי הרניג מלוחים.... האם זו יכולה להיות הסיבה ? האם יש להקפיד לאכול פחות מזונות שיש בהם ברזל ?

04/02/2019 | 23:04 | מאת: שימי

תיקון תודה

ערך בודד של ממצא בודד איננו מאפשר אבחון או הערכה רפואית המידע הרפואי נצבר על פי בדיקות שנעשות והקשרן אנא פנה לרופא על מנת להבין האם אכן מדובר בערך חריג עם משמעות רפואית

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול