נוגדנים בחיסון לצהבת b

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

16/10/2018 | 15:10 | מאת: רונית

שלום בני בן 15, עשה חיסונים לצהבת b בינקותו (לידה ובגיל חודש). עשה בוודאות 2 זריקות, איני זוכרת אם עשה שלישית. אני לא מוצאת את פנקס החיסונים. רמת הנוגדנים שלו היום היא 12.5. האם יש צורך בחיסון נוסף? האם בזריקה בודדת או כל הסדרה מחדש? איך אני יודעת אם קיימים נוגדנים לצהבת a? תודה

אם כתבת שיש נוגדנים אז אני מנחיה שאת יודעת שאלה נוגדנים אימוניות מוגדרת מעל ל 10 לאור גילו הצעיר כדאי שיעשה בעוד מס שנים שוב על מנת לבדוק האם נשארה רמה גבוה

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול