כדורים לפטריה בציפורן.

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

07/10/2018 | 11:39 | מאת: ר

שלום רב, בעבר נטלתי במשך תקופה ארוכה כדורים כנגד פטריות בציפורניים. הבדיקות דם היו תקינות אך לאחר תקופה דיי ארוכה בה נטלתי את הכדורים הערכים בבדיקות של AST ו-ALT עלו. לא בצורה משמעותית שהצריכה טיפול אך הייתי במעקב ולאחר כשנה הערכים חזרו למצב התקין. כעת הפטריה בציפורן שוב חזרה. האם יש דרך בה כן אוכל לקחת כדורים כדי לטפל בבעיה מבלי לסכן את הכבד?

אכן יש צורך לבצע מעקב אחר האנזימי כבד, אין מניעה מנטילת הכדורים ועל פי העלייה להחליט האם ניתן להמשיך או להפסיק אין דרך לנבא לפני

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול