כדור שינה וגלואוקומה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

10/03/2019 | 19:01 | מאת: מלודי

לאבי יש גלואוקומה בעין שמאל מטופל בקוסופט ואלפאגן . לחץ מאוזן.לפני מספר ימים לקח כדור שינה בשם זודורם במשך יומיים כדור אחד בכל לילה . כשנודע לי ולאחר שהסתכלתי בתופעות לוואי אמרתי לו לא לקחת יותר את התרופה . האם יכול להיות השפעה על העיניים בשימוש של התרופה הנ"ל אם לקח 2 כדורים בלבד בסה"כ ? מציינת שאבי מרגיש טוב ואין שינויים בראייה

לצערי המידע שמצורף לא מספק כדי לתת תשובה לכך. בכל מקרה הדבר הטוב היותר והנכון ביותר הוא להתיעץ עם רופא העיניים המטפל. ביראות שלמה. פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות