גליומה בגזע המוח

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

15/10/2015 | 07:02 | מאת: אורית

דר' צוק-שינא שלום, בעלי (38) חולה בגליומה של גזע המוח מזה 4 שנים. ב 2011 עבר הקרנות, שהצליחו לצמצם ולהקפיא את הגידול משמעותית. לצערי בשנה האחרונה חלה התעוררות של הגידול ומעבר לנקודה חדשה שהתעוררה בגזע המוח יש עוד 2 נקודות חדשות בקפסולה אינטרנל ובמוח הקטן. מאחריו 8 סבבים של כימותרפיה משני סוגים שונים, אשר לא צלחו.. תמודל- 5 סבבים קרבופלטין 3 סבבים כרגע נמצאים ללא טיפול ועצרו הכל לחשיבה. יש לציין שמצבו הקליני טוב (-). אשמח לבדוק מולך האם יש איזה שהוא קצת חוט או רעיון שאוכל להמשיך ולחקור... התקבלנו למחקר של אנטי PD1 וכנראה שלטובתנו לא התחלנו.. היינו בהדברות עם מיו קליניק במינסוטה ועם פרו קיור בניו גרזי לגבי פרוטון בין וגם זה לצערי לא אופטימי כנראה. הבנו שהקרנה חוזרת יכולה לסכן אותו. וכעת עומדים ללא שום כיוון חדש.. אשמח לשמוע האם יש לך רעיון שעוד לא חשבנו עליו. תודה אורית

אורית שלום. יש מספר אפשרויות שיש לשקול. לא ניתן לתת יעוץ פרטני במסגרת פורום ציבורי.אנא פני לרופא המטפל.

מנהל פורום גידולי מוח